Miami House, Florida

Miami House, Florida

Lazzoni, Miami'de bir lüks dairenin anahtar teslim tasarım ve mobilya düzenlemesini içeren çarpıcı bir projeye imza attı. Miami House projesi, şık ve fonksiyonel yaşam alanlarını oluşturmadaki yaratıcılığı ve uzmanlığı sergilemek için heyecan verici bir fırsat.

Miami House, Miami'nin kozmopolit yaşam tarzını yansıtan zarif ve sofistike bir konut. Daire, şehir ve okyanus manzaralarıyla soluk kesici bir atmosfer sunuyor. Deneyimli proje yöneticileri, müşteri ile işbirliği yaparak tercihlerini ve gereksinimlerini belirledi, her detayın göz önüne alındığından emin olarak çalıştı.

Miami House, iç tasarımı klasik ama çağdaş bir tarzda tasarlandı.  Ferahlık, zarafet ve saflık hissi yaratan beyaz renk kullanıldı. Tasarımcılar mekana sıcaklık ve görsel ilgi katmak için en kaliteli kumaş, seramik ve ahşap gibi lüks malzemeler kullandı. Tüm mobilya parçaları, dairenin belirli boyutlarına ve tarzına uyacak şekilde Lazzoni'nin yetenekli ustaları tarafından özel olarak üretildi.

Miami House projesinin öne çıkan özelliklerinden biri, misafirleri ağırlamak için ideal olan açık planlı oturma ve yemek alanı. Bu alan, büyük bir L şeklinde modüler kanepe ve kahve masası gibi uyumlu öğelerle döşenmiştir; bu da misafirlerin rahatlayabileceği çekici bir ortam oluşturur. Yemek alanı ise şık beyaz seramik yemek masası ile modern sandalyelerle donatılmıştır.

Miami House dairesinin yatak odaları da aynı derecede etkileyicidir. Her oda huzurlu ve dinlendirici olacak şekilde tasarlanmıştır. Ebeveyn yatak odasında; bir çift kişilik yatak ve depolama alanına sahip geniş bir özel gardıroba açılan özel bir masa / TV ünitesi bulunmaktadır.

Miami House projesi, Lazzoni'nin etkileyici ve fonksiyonel yaşam alanları yaratma yeteneğinin bir kanıtıdır. Bu proje, yenileme veya kendi lüks evlerini tasarlamak isteyen en seçici müşterilerin gereksinimlerini karşılayabilen Lazzoni'nin yeteneklerini ortaya koyuyor.