Marina 24, Istanbul

Marina 24, Istanbul

Yaşama en yakın ‘’ev’’i keşfetme düşüncesinden doğan Marina 24’de ‘’ev’’ kavramı barınmak için değil yaşamak için yeniden tasarlandı. İstanbul’un şehir hayatından uzakta, denize sıfır olarak konumlandırılan Marina 24, hem deniz havası almak ve şehir hayatının stresinden uzakta olmak isteyenler hem de şehre ulaşımının kolay olmasını tercih edenler için tüm fırsatları bir arada sunuyor.
Ev yaşamının ortak alanlarla ve kamusal mekanlarla bütünleştirilerek farklı bir yaşam deneyimine dönüştürüldüğü bu projede yer alan şık daire, Oh Concepts İçmimarlık Ofisi tarafından detaylandırılarak Lazzoni ürünleriyle hayata geçirildi.
Yaşam alanının genel hatlarına uygun, modern bir tarzı olan Mony Koltuk, projede başrol oyuncusu olurken, Mony’i tamamlayan Lande 360 Berjer de ekstra oturum alanı oluşturmasıyla beraber rahatlığıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Ağırlıkta olan bej ve pastel renklere hareket katması için tercih edilen mavi tonları, mobilyaların yanı sıra aksesuarlarda da kendini gösteriyor.
Marina 24, Istanbul