Wander Cave Creek, Arizona

Wander Cave Creek, Arizona

Amerika’da bulunan Arizona Eyaleti’nin başkenti olan Phoenix şehrinin hemen dışında, küçük çöl kasabasında bir vaha olan bu seçkin rezidans, görkemli dağların ve uzaktaki şehrin manzarasını sunan büyüleyici çöl bitki örtüsü ile çevrili bir tepede yer almaktadır. Cave Creek rezidans, Wander tarafından iş ve tatil seyahatlerine uygun bir şekilde ustaca tasarlanarak misafirlerini ağırlamaya başladı.
Özel bir meditasyon odası, bir Japon küveti, üç açık veranda alanına sahip olmasının yanı sıra, hemen yakınında bulunan 2.5 m2 alana yayılmış Boulders SPA ve Troon North Golf Kulübü gibi yapılar ile misafirlerine eşsiz deneyimler sunuyor. Wander Cave Creek rezidansı içerisinde kompakt halde tasarlanmış 3 farklı çalışma istasyonu da iş için seyahat edenlere uygun olarak konforlu bir alan sunmaktadır.
Bu özel projede Lazzoni'nin en seçkin ürünleri tüm yaşam alanı içerisinde zevkle konumlandırılmıştır. Projede yer alan geniş pencerelerin hemen yanında yer alan masif ahşap yemek masasına eşlik eden Slim Sandalye, manzarayı sade tasarımı ile tamamlıyor.
Yatak odasının son derece şık olan iç mekan tasarımına kusursuz bir şekilde uyum sağlayan Hexa Yatak, terasın hakim olduğu gri tonlarını tamamlıyor. Ocean Komodin, cam yüzeyi sayesinde dinamik bir hale getirilerek, sade formuyla yatağın en büyük tamamlayıcı unsuru oluyor. Bu eşsiz alan, sakin bir ortamda çalışıp aynı zamanda dinlenebileceğiniz mükemmel bir uyku alanı sunuyor.

Wander