Modern Beach House Çeşme, İzmir

Modern Beach House Çeşme, İzmir

İzmir’in popüler sahil bölgesi olan Çeşme’de yer alan bu lüks projenin açık alanlarının planlanmasından, peyzajına kadar açık tonlara yer verilerek, modern dokusunun her detayının kıyı yaşamını yansıtması hedeflenmiştir. Proje içerisinde yer alan mobilya çözümlerinin tamamında kişiselleştirilebilir çözümler üretilmiştir.

Tamamı cam duvarlardan oluşan pencereleri ve açık alan düzeni sayesinde gün ışığından tamamen faydalanan evin dekorasyon unsurlarında da dinamik ve modern tarza sahip parçalara yer verilmiştir.

 Amorf Orta Sehpa, Pone Yan Sehpalar ve Mondo Puf ile oluşan orta sehpa düzenini, yaşam alanına özel ölçülerle tasarlanmış Mony süslemektedir. Neva Konsol, yaşam alanı ve mutfak arasında tam bir geçiş parçası görevi görürken, Pietra Seramik Yemek Masası ise yemek alanında zarif bir şekilde öne çıkmaktadır.

 Milda Koltuktan, Ego Berjere ve canlı renkleriyle Ena Berjere kadar her mobilya, müşterinin ihtiyaçlarına göre kişiselleştirilmiştir. Monno Yatak, kumaş kaplı traversi ve başlığı ile öne çıkarken, Piyano Komodinler sayesinde de yatak odasında şık bir çözüm sunmaktadır. Bir başka odada kullanılan İstanbul Yatak ise dingin bir görünüm yaratmak için tercih edilmiştir.

Bu özel projenin fotoğraf çekimleri ise mimar/fotoğrafçı Ozan Çelik tarafından gerçekleştirildi.