ödül

Lazzoni’ye En Değerli Marka Ödülü!

ödül

Ankara Ticaret Odası(ATO)’nun bu yıl üçüncü kez organize ettiği Ankara Marka Festivali çerçevesinde Lazzoni, Ankara’nın En Değerli Markası seçildi!

13-14-15 Aralık tarihlerinde iş, bilim, kültür, sanat, edebiyat, ve spor dünyasından 200 konuşmacı ve 21.400 katılımcı ile bu yıl üçüncüsü düzenlenen Ankara Marka Festivalinde ödüller de sahiplerini buldu. İş dünyasından birçok markanın boy gösterdiği gecede; Ankara’ya Değer Katanlar ve Ankara’nın En Değerli Markaları belli oldu. Lazzoni ise Ankara’nın En Değerli markası seçilerek geceye damgasını vurdu.

ödül

İş dünyasına, girişimcilere ve gençlere motivasyon verirken vizyon oluşturulmasına katkı sağlamak ve yenilikçi fikirleri harekete geçirmek adına düzenlenen Marka Festivaline ilgi yoğun olurken; tüm Ankaralılar hem paneller ile sempozyumlarda bilgilendi; hem de başta Sunay Akın olmak üzere Mustafa Sandal, Koray Avcı, Berkay, Eser Yenenler ve birçok sanatçının deneyimleri ile ilham kaynaklarına şahit oldu. Festivalin ikinci gününün son oturumu olan ”Kendi Orkestranın Şefi Ol” başlıklı oturumda ise; Besteci ve Orkestra Şefi Musa Göçmen orkestrası ile sahne alırken katılımcılara oturum süresince müzik ziyafeti yaşattı.