Sepet
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
WhiteFulness

Lazzoni Çalışanları İle WhiteFulness Eğitimleri!

WhiteFulness

 

İş hayatının yorucu temposunda, zamanımızın büyük bir bölümünü verimli olmaya çalışarak geçiriyoruz ve çalışma hayatı içerisinde kimi zaman motivasyonumuz düşüyor, umutsuzluğa kapılabiliyoruz. WhiteFulness, böyle durumlarda kendimizi yeniden keşfetmemizi sağlayarak, motivasyonumuzun yükselmesine de yardımcı olan, tüm çalışanlar için ‘İyi Yaşam Atölyesi’ olarak tanımladıkları eğitimleri ile karşımıza çıkıyor.

Lazzoni olarak biz de çalışanlarımızın pandemi döneminde yaşadıkları bedensel ve duygusal stresi yönetebilmeleri için WhiteFulness ekibinden eğitimler aldık. Bu eğitimlerle firma içindeki aidiyet ve güven duygusunu pekiştirirken, aynı zamanda uzun süreler masa başında çalışma nedeniyle oluşan bedensel sıkıntılarımızı da nasıl çözebileceğimizi öğrendik.

 

WhiteFulness

 

“İnsana mutluluk kadar sağlık katan bir şey yoktur ve en büyük mutluluk da başka bir insanı mutlu etmektir.” mottosu ile yola çıkan WhiteFulness ekibinden aldığımız Astroloji, Detox Teknikleri ve Hareket Pratiği eğitimleri sayesinde, tüm Lazzoni çalışanlarının kendilerini tanımalarını ve tanırken de eğlenerek eğitimler almalarını amaçladık.