Kaşmir Yonca Konutları

Kaşmir Yonca Konutları’nın Örnek Dairesi, Lazzoni ile Tasarlandı

Kaşmir Yonca Konutları

 

Mavinin ve yeşilin huzurla pekiştiği Ankara’nın Eryaman semtinde yükselen Kaşmir Yonca konutlarının örnek dairesi, Lazzoni ürünleri ile hayat buldu.

Ankara’nın en büyük parklarından biri olan Göksu Park kenarında konumlanan Kaşmir Yonca konutları, misafirlerini ağırlamaya başladı. Benzersiz konumu ve şık daireleri ile Kaşmir Yonca konutlarının örnek dairesi ise Lazzoni ürünleri ile tasarlanarak, yeni bir soluk kazandı.

Projenin tüm tasarım sürecinde Ankara Siteler Mağazamızdan alanında uzman Görsel Düzenleme Yöneticimiz Sevde Erürün ile çalışıldığı proje de kullanılan ürünler ve tüm detayları sayfamızda inceleyebilirsiniz.

Görsel Düzenleme Yöneticisi: Sevde Erürün – Lazzoni Ankara/Siteler Mağaza

Ürün listesi ise:

Modern Chester, Luna Koltuk, Arcadia Berjer, Contro Sandalye, Floresta Konsol,Lakoti Koltuk, Mony Koltuk, Hexa Yatak

Tüm döşemeli ürünler için seçilen kumaşlar, evin geneline hakim olan krem-kahve-ceviz renklerinin ton ve uyumu göz önünde bulundurularak seçildi. Evin genelinde tercih edilen zemin renginin açık tonlarda olması da, ürünlerin kendisini göstermesi açısından koyu renkli kumaşlar ile döşenerek zıtlığın birleşimi yakalanmış oldu.

Genç odaları ise küçük ve dar bir alana sahip olmasına rağmen, maximum verim sağlamak amaçlanmıştır. Gardrop üzerine çalışılan ayna ile hem yerden tasarruf sağlanmış hem de odanın genel alanı daha büyük gösterilmiştir. Ferah bir çalışma ortamı yaratılabilmesi için de masa, cam kenarına yerleştirilmiş ve  rahat okuma ortamı oluşturulmuştur. Ayrıca genç odalarında düz, sade ve soft tonlar tercih edilerek dingin ve sakin bir oda tasarlanmıştır.

Mutfak için tercih edilen küçük ve kullanışlı bir yemek masası ve dört sandalye ile, hem yerden tasarruf sağlanmış hem de fonksiyonellik korunmuş oldu. Bu sayede yemek odası için özel tasarlanan mutfağın devam kısmında kullanılan bir koltuk, berjerler ve orta sehpa ile ekstra bir oturum alanı yaratılmış oldu.

Duvardan duvara tasarlanan Hexa Yatağın başlığı ise alanı hem daha geniş hem de ihtişamlı göstermiştir. Gri ve antrasit tonların hakim olduğu yatak odasına, aynı tonlarda kullanımı uygun görülen perde, halı ve aksesuarlar eşlik etti.