Sepet
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
İlkbahar’da Kış Beyazları İle Dekorasyon!

İlkbahar’da Kış Beyazları İle Dekorasyon!

Decorating With Winter Whites After Winter

 

Bahar tüm canlılığıyla geldi! Bu da sıcak havalar, teras mevsiminin başlaması ve daha az üst üste giyinmek demek. Ayrıca sıklıkla olumsuz olarak veya angarya gibi algılanabilen bahar temizliği de demek! Biz, bahar temizliğini yeni bir başlangıç ve yeni mevsimi aydınlatmanın bir simgesi olarak görüyoruz, yani bu zamanlar evinizi yeniden dekore etmeniz için ideal bir zaman! Evinizi daha aydınlık göstermenin en kolay yolu ise dekorasyonda beyaza yer vermektir. Nötr bir renk olarak beyaz, tüm yıl boyunca ve her mevsime uyacak şekilde kullanılabilir. Bu rengin bir diğer harika yönü ise birçok “kardeş” tonunun bulunması ve birlikte kullanıldığında çok küçük bir ton farkıyla bile muazzam görünümler elde edebiliyor olmanız. Bu tonlara örnek olarak fildişi, krem ve kırık beyaz verilebilir ki bu renkler “kış beyazları” olarak bilinir. İsmi sizi korkutmasın! Size beyazın farklı tonlarıyla oynayıp kendi renk düzeninize ekleyerek yeni mevsimi evinizde nasıl güzel bir biçimde karşılayabileceğinizi göstermek üzere buradayız.

 

 

Geçtiğimiz birkaç yılda evlerde, ofislerde ve otellerde gri ağırlıklı ikili tonlar kullanmak oldukça popülerleşti. Bu renk düzeni modern ve şık olmasının yanı sıra araya farklı renkler serpiştirmek için de mükemmel bir seçenektir. Yukarıda beyaz derimiz ve beyaz seramikle eşlemek üzere birkaç lüks, gri malzememizi bir araya getirdik. Bu renk düzeninden beyazı çıkarsaydık, geriye yalnızca gri kalırdı ve yine de güzel bir birleşim olurdu. Ancak beyaz rengi ekleyerek, incelik ve aydınlık katmış oluyoruz. Beyaz deri, büyük kanepelerden köşeli tekli koltuklara kadar pek çok üründe harika görünebilirken, beyaz seramikte ise hem orta sehpalarda hem de yemek masalarında şık ve kullanışlı bir malzeme olarak karşımıza çıkıyor (Leke de tutmuyor!).

 

 

Amerika/Chelsea mağazamız tarafından tasarlanan bu proje, aydınlığı çığlık atarcasına yansıtıyor. Brooklyn’de eski bir kiliseden eve dönüştürülen yapı, geleneksel ve modern detayları bir araya getirerek beyazın bu iki tarz arasında köprü kurmasını en iyi şekilde yansıtıyor. Tamamı beyazdan oluşan bir kanepe, yemek masası, sandalyeler, tekli koltuklar ve dresuar ile zeminde kullanılan farklı renkler, tuğla duvar, kilim ve diğer aksesuarlarla odaya ferah ve çağdaş bir hava katıyor.

 

 

Yumuşak materyal (hem görünüm hem de doku olarak) evinizin mevcut renk tonlarına ve tarzına kolayca uyum sağlayabilir. Ayrıca köşeye bir kırlent veya battaniye ekleyerek de renkler arası geçişi sağlayabilirsiniz. Bu krem rengi koltuğu giriş holünüzde, yatak odanızda veya oturma odanızda şık bir tamamlayıcı ürün olarak kullanabilirsiniz.

 

 

Burada, daha fazla krem ve bej tonlarını görüyoruz. Yukarıdaki griye benzer olarak, renk düzenimiz beyaz olmadan da gayet sade ve şık bir görünüme sahip. Biraz daha nötr hâle getirmek üzere beyaz parlak lakemizi, beyaz ahşabımızı ve beyaz seramiğimizi ekledik. Bu materyallerin her biri orta sehpalarda, TV ünitelerinde, dresuarlarda ve komodinlerde şık bir şekilde kullanılabilir. Uzman tavsiyesi: oturma odanız veya yatak odanızda tek bir malzeme yerine iki ya da üç malzeme kullanarak, daha fazla boyut ve doku kazanabilirsiniz.

 

 

En büyük mobilyanızın beyaz olmasını istiyorsanız, size o konuda da yardımcı olabiliriz. Yukarıdaki Mix Koltuk’ta görebileceğiniz gibi, kanepenizi beyaz, fil dişi veya krem ile döşemek harika bir fikir olabilir. Şık, gösterişli ve fazla maskülen veya feminen olmaksızın zarif bir görünüme sahip olacaktır. Beyaz kanepelerle ilgili en çok endişe duyulan konu ise şüphesiz çabuk kirlenebilmeleri! Bunun içinse kolay temizlenebilen kumaş, suni veya gerçek deri gibi malzeme seçeneklerimiz de bulunmaktadır.

 

 

Hoboken’deki bu son derece modern ev de Amerika/Chelsea mağazamızın tasarladığı bir diğer proje olarak karşımıza çıkıyor. Işıkla dolu bu projede ekibimiz aydınlık, ferahlık ve zamanın modern estetiğini öne çıkararak renkleri ve çizgileri minimuma indirmeyi hedefledi. İki adet Ada Berjer, yemek odası ile oturma odasının zıt renklerini birbirinden ayırmakla kalmıyor, tüm mekanı sakin ve yalın beyaz derinin yardımıyla birbirine bağlıyor. Ayrıca mekanınıza beyaz tonları eklemek onu anında daha aydınlık ve ferah bir hâle getirecektir.

 

 

Eğer tarzınız kahve tonlarına daha yakınsa, odanızın çok karanlık görünmesinin önüne geçecek bir yol da var! Odanızın geneli koyu tonlarda döşenmiş olabilir ancak açık renkli tek bir mobilya ekleyerek odayı daha dengeli bir renge kavuşturabilirsiniz. Yukarıdaki renk düzenine tekli koltuk modellerinde, yastıklarda veya bir pufta uyumlu bir biçimde kullanılabilecek fil dişi kadife ekledik. Bu ton, krem rengi bir halı ile taçlandırılabilir. Bu parçalar sayesinde ışık, odanız içerisinde hareket edecek alan bulabilir ve odanız her sezona uyumlu olabilir.