lazzoni hotel vaporetto

Dünya Çapında Bir Konukseverlik | Lazzoni Hotel

Eşsiz Bir Deneyim

Haliç'in muhteşem sahilinde konumlanan Lazzoni Hotel, yüzyıllık mirasıyla ustalıkla tasarlanmış bir konukseverlik sunuyor. Oteli, gerçek misafirperverlikten 7 yıldızlı lüks deneyime kadar her şey Lazzoni'yi yansıtıyor ve alışıldığı gibi en üst düzey konforu özel lüksle birleştiriyor.

lazzoni hotel teras
Golden Horn Signature Süit Oda

Otelin en çok aranan konaklama birimi olan Golden Horn Signature Süit Oda, İstanbul'un büyülü şehrinin Avrupa yakasındaki en etkileyici tarihi dokulardan biri olan Haliç üzerindeki deniz manzaralı konumuyla dikkatleri üzerine çekiyor. Golden Horn Signature Süit Oda, şehrin tarihi dokusu, iş merkezleri, alışveriş ve eğlence kompleksleri gibi yerlerin yakınında eşsiz bir konuma sahiptir.

lazzoni hotel oda

Lazzoni Mobilya tarafından konforlu ve doğulu tasarımlarla döşenen bu özel süitte, misafirlerin konforu için tüm detaylar özenle düşünüldü. Oda, 1.088 metrekarelik bir alana sahiptir ve özel terasında yer alan özel oturma biriminde Haliç'in eşsiz manzarasının keyfini çıkarabilirsiniz. Fransız yatağı, kaz tüyü yastıkları, yorganlar ve uyku pediyle benzersiz bir deneyim yaratıyor. Süitenin iç mekanında zarif Versay desenli katı parke zemin görülebilirken, özel olarak tasarlanmış yerleşik mobilyalar estetik ve işlevselliğiyle iç mekan tasarımını tamamlar.

Yedi Yıldızlı Lüks Konukseverlik ve Yaşam Tarzı Ödülleri

2013 yılında başlayan Yedi Yıldızlı Lüks Konukseverlik ve Yaşam Tarzı Ödülleri, yaşam tarzı ve konukseverlik sektörlerinin öncüsü oldu. Bu ödül, tarafsız ve kaliteli adaylarıyla yaşam tarzı uzmanlarının temsilcisi haline gelmiş ve geniş ve seçkin bir kitleyle benzersiz bir bağlantı kurma yeteneğine sahip.

kadın

Photo Credit: https://sevenstaraward.com/news/

 

SIGNUM VIRTUTIS
sevenstars award logo
Mükemmelliğin nişanı olan Signum Virtutis, lüks konukseverlik ve yaşam tarzının zirvesine yönelik en yüksek ve en özel ödüldür. Signum Virtutis, olağanüstü olanı en iyiden ayırt etmek için oluşturulmuştur. Bu özel ödül, lüks müşteriye, alıcının Lüks Konukseverlik ve Yaşam Tarzının en üstünde olduğunu garanti eden bir hizmet sunar. Yedi Yıldızlı Lüks Konukseverlik ve Yaşam Tarzı Ödülleri, az sayıda ve eşsiz olanlar içindir!
Lazzoni Hotel, Yedi Yıldızlı Lüks Konukseverlik ve Yaşam Tarzı Ödülleri'nin 10. Yıl Kutlama Töreni'ne ev sahipliği yapacak ve bu muhteşem geceye mükemmel bir ortam sağlayacak.
lazzoni hotel dış