Sepet
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
Burj Alfardan Tower, Lazzoni Tasarımlarıyla Buluştu!

Burj Alfardan Tower, Lazzoni Tasarımlarıyla Buluştu!

Burj Alfardan Tower met with the Designs of Lazzoni!

 

Katar’ın başkenti Doha’nın marina, alışveriş merkezleri ve tatil köyleri ile ünlü bölgesi Lusail’de yükselen Burj Alfardan Tower, Lazzoni ürünleri ile tasarlandı.

 

 

Doha’nın yeni gelişmekte olan bölgesi Lusail, her yıl binlerce turisti hem alışveriş hem tatil için ağırlamaya devam ediyor. Bu gösterişli bölgede bulunan, içerisinde üst düzey markalar ile seçkin şirketlerin ofislerinin bulunduğu Burj Alfardan Tower, Lazzoni Projeli İşler Departmanı tarafından özel ve standart ürünler birlikte kullanılarak tasarlandı.

 

 

Lazzoni’nin üretim gücü ve Projeli İşler Departmanı’nın tasarım algısı ile müşterinin tüm ihtiyaç ve istekleri projeye özenle işlendi.

 

 

Yapı içerisindeki yemek alanı ve bu alanın masa, sandalye ve teras mobilyaları, açık havaya uygun olacak şekilde bahçe mobilyaları havasında üretildi. Ürünlerin geniş oturum alanları ve şık detayları ise dikkat çekmektedir.

 

 

Özenle tasarlanan bu bölge, ister yemek yemek için, ister soluklanıp bir kahve molası vermek için tasarlandı.

 

 

Tasarımlarda genel olarak minimalist bir anlayış ile misafirlere sade ve modern bir tarz yansıtılmak amaçlandı. Mekânın genel tasarım anlayışına eşlik eden özel tasarım ürünler de projeye eşlik etti.