Amerika’nın Florida Eyaletine Şık Ve Modern Bir Tasarım!

Amerika’nın Florida Eyaletine Şık Ve Modern Bir Tasarım!

A Chic and Modern Design for Florida State of the United States!

 

Amerika’nın en lüks ve elit yaşam alanlarından bir tanesi kabul edilen, Florida eyaletine bağlı Bird Key adasında bulunan şık ve modern ev, Lazzoni ürünleri ile tasarlandı.

Amerikalılara Türk kalitesini ve eşsiz tasarımlarını tanıtarak pazarda büyük bir paya ulaşmayı başaran Lazzoni, tasarladığı evlerle müşterilerini memnun etmeye devam ediyor.

Projenin çizim-tasarım, ürün seçimi ve teslimatına kadar olan tüm sürecini deneyimli proje yöneticimiz Ayşe Yücel ile birlikte yürüten proje kapsamında, tercih edilen ürünler ve detayları ise sayfamızda inceleyebilirsiniz.

Evin bahçeli olması ve duvarlarında sıklıkla cam kullanılarak salonun ferah ve dingin gösterilmesine, seçilen mobilyalarla da eşlik edildi. Hareketli başlığı ile televizyon ünitesinin karşısına konumlandırılan Dudi Koltuk, alana uygun olarak köşe tercih edilmiştir. Soft tonlarda tercih edilen kumaşı ile de alana ve mekana uyum sağlayarak, evin ferah yapısına adapte olmuştur.

Dudi Koltuğa eşlik etmesi için tercih edilen Ada Berjerler ise, hareketli ayak yapısı sayesinde müşterinin televizyon keyfi yapmasını mümkün kılarken, arka bahçeye bakarak da manzaranın keyfini çıkartmasına olanak tanır.

Evin genel yapısına uygun olarak, kumaş ve renk yine açık ve soft tonlarda tercih edilen berjerler, şıklığı ile Dudi Koltuğa eşlik ederken, rahatlığı ve konforu ile de dikkat çekmeyi sürdürüyor. 360 derece dönebilen ayak yapısı ise ürünün işlevselliğini arttırmıştır.